Проекти

Селекция реализирани проекти

В тази секция на страницата можете да видите някои от последно реализираните ни проекти.

Детайлно портфолио с реализации предоставяме единствено на потенциални клиенти. То включва паркинг системи на две нива за зависимо и независимо паркиране, проекти тип многоетажен паркинг и други автоматизирани паркинг системи.

Двойно зависимо паркиране в района на бул. България, София

Топли дол 1
Топли дол 2
Топли дол 3
Топли дол 4
Топли дол 5

Още един класически проект с паркинг системи за зависимо паркиране с хоризонтална и наклонена платформа при височини, вариращи от 3м до 3.40м. Съоръженията позволяват на инвеститорите да предлагат на клиентите си две паркоместа в рамките на стандартен гараж/паркомясто на цена, която е много по-ниска от обичайния двоен гараж/пяркомясто, което прави паркинг системите още по-атрактивни както за инвеститорите, така и за крайните клиенти.

Двойни системи за зависимо паркиране на бул. Черни връх, София

Тани пропъртис 1
Тани пропъртис 2
Тани пропъртис 3
Тани пропъртис 4
Тани пропъртис 5
Тани пропъртис 7

Още един класически проект с паркинг системи за зависимо паркиране с наклонена платформа при света височина на сутерена от 3.05 метра. Съоръженията позволяват паркирането на два седана един над други, като, същевременно, решават драстични казуси от гледна точка на инвеститорския проект. Съоръженията са сред най-масовите за българския пазар и след инсталация на стотици подобни, опитът ни показва, че те са и сред най-надеждните при дългосрочна експлоатация. Паркинг системите са поддържат изцяло от екипи на ТЕХСИТИ, без външни подизпълнители.

Зависимо паркиране в Манастирски ливади

МИК-М 1
МИК-М 2
МИК-М 3
МИК-М 4

Проект за зависимо паркиране в един от най-натоварените и сложни за паркиране райони в София. Решението за независимо паркиране дава изключителни възможности за реализиране на по-гъвкави инвестиционни проекти без необходимост от изграждане на второ подземно ниво в така или иначе коварните условие предвид подпочвените води в района. По този начин паркинг системите ни спестяват драстични средства за инвеститорите, като, същвевременно, позволяват продажба на двойни гаражи/паркоместа на цени, които са много по-ниски от обичайните.

Частни гаражи в България, Македония и Хърватия

Частни гаражи 1
Частни гаражи 2
Частни гаражи 3
Частни гаражи 4
Частни гаражи 5
Частни гаражи 6
Частни гаражи 7
Тиендзи хотел 1
Тиендзи хотел 2

През последната година компанията ни работи върху все повече индивидуални проекти на клиенти, които използват системите за двойно зависимо паркиране във вече изградени сгради с цел добавяне на още едно паркомясто на цена в пъти по-ниска от стойността за закупуване на втори гараж/паркомясто. Освен в България, компанията ни вече работи с клиенти в Македония и Хърватия. За нас индивидуалната работа са единични клиенти е изключително важна и затова при подобни персонални проекти обръщаме огромно внимание към всеки детайл.

Особено подходящо за колекционери на авомобили или просто семейства с повече от един семеен автомобил.

Проект зависимо паркиране Овча Купел

Деа дизайн 1
Деа дизайн 2
Деа дизайн 3
Деа дизайн 4
Деа дизайн 5

Компанията ни си партнира с повечето големи инвеститори в новостроящите се райони на София и това е поредният проект, изискващ двойно зависимо паркиране в гаражи и паркоместа с височина 2.90 - 3.20 метра, където използваме паркинг системи с наклонена платформа. За част от паркоместата съоръженията са произведени с 10 см по-малка ширина, за да могат да отговорят на параметрите на пространството спрямо заложеното от архитектите в инвеститорския проект.

Зависимо паркиране в централната част на Пловдив

Кобан 1
Кобан 2
Кобан 3
Кобан 4
Кобан 5

Компанията работи върху все повече проекти извън София, в този случай в централната част на Пловдив. Решенията са стандартни - за зависимо паркиране и чрез тях ползвателите имат възможност да паркират по два автомобила в рамките на своите гаражи/паркоместа, като с това се достига и необходимата обща бройка паркоместа за сградата. Съоръженията са сред най-масовите и напълбо доказани като качества и издръжливост във времето. Сертифицирани са по немски TUV стандард.

Проект зависимо паркиране в рйона на Мол България, София

ТоплиДол 1
ТоплиДол 2
ТоплиДол 3
ТоплиДол 4
ТоплиДол 5
ТоплиДол 6

Проектът е извън зелената зона на града, но, въпреки това, в изключително централен район с краен недостиг на места за паркиране. Съоръженията са разположени в почти всеки гараж на ниво -2 на сградата, като особено предизвикателно беше тяхното вкарване в разглобен вид с оглед липсата на всякакво пространство за товаро-разтоварителни дейности. Въпреки всичко съоръженията ще обслужат успешно нуждите на инвеститора и живущите

Проект зависимо паркиране бул. Черни връх, София

ВИП1 - 1
ВИП1 - 2
ВИП1 - 3
ВИП1 - 4
ВИП1 - 5
ВИП1 - 6
ВИП1 - 7

Проектът инсталира два от най-масовите модели за зависимо паркиране на две нива, с което увеличава значително капацитета паркоместа в сградата. Районът, макар да е извън синя и зелена зона, е изключително натоварен и предвид достатъчната височина, паркинг системи осигуряват лесен и финансово ефективен метод за придобиване на допълнителни паркоместа.

Проект с хоризонтални системи за зависимо паркиране в района на мол Парадайс, София

Вамос 1
Вамос 2
Вамос 3
Вамос 4
Вамос 5
Вамос 6
Вамос 7

Проектът реализира серия от съоръжения за зависимо паркиране с хоризонтална основа, съобразявайки се с множеството особености на пространството - ограничена ширина, навлизащи в светлата височина трегери, чието навлизане е различно за почти всяко паркомясто - както и множество други детайли. В крайна сметка клиентите ще имат възможността да паркират свободно два автомобила един над друг, а позициониратето на съоръженията успя да се съобрази с абсолютно всички изисквания на инвеститора и на звената, свързани с издаване на акт 16.

Смесен проект за зависимо паркиране в голям комплекс в Манастирски ливади, София

БЛД 1
БЛД 2
БЛД 3
БЛД 4
БЛД  5
БЛД 6
БЛД 7

Проектът въвежда използването на двете основни разновидност паркинг системи за зависимо паркиране - с хоризонтална и чупеща се основа. Разположението на системите е в най-разнообразен порядък - в гаражи, паркоместа с голяма височина, паркоместа с ограничена височина - всяко съоръжение е избрано предвид даденостите на пространството и възможността за максимално оптимизиране на височините на паркиращите автомобили.

Зависими паркинг системи в гаражи в кв. Надежда, София

Ломско 2
Ломско 1
Ломско 3
Ломско 4
Ломско 6
Ломско 7

Проектът разполага съоръжения за зависимо паркиране с наклонена платформа в двойни и единични гаражи, както и паркоместа, при височина от около 3.10 м. В този случай ползвателите на системите ще имат възможност да паркират два седана с височина до 1.50 м за всяка система, паркирайки по-дългия автомобил на горно ниво, а по-късия на долно ниво. Паркинг системите оптимизират значително общия брой паркоместа в проекта на инвеститора.

Обект със смесени зависими съоръжения в зелена зона в София

Одрин 11
Одрин 12
Одрин 13
Одрин 14
Одрин 15

Съоръженията драстично оптимизират проекта на инвеститора предвид невъзможността за по-дълбок изкоп на сградата. Това решава генерално казуса с недостига на паркоместа. Предвид факта, че сградата се намира в зелена зона, крайните ползватели също са силно заинтересовани от възможността да паркират повече от един автомобил в рамките на паркомястото си. Моделите паркинг системи повдигат автомобили с тегло до 2000 кг (модел с наклонена платформа) и до 2100 кг (модел с хоризонтална платформа). За различни вариации в товароносимостта на съоръженията, не се колебайте да ни потърсите по имейл или директно от телефона на сайта ни.

Обект с хоризонтални зависими системи в центъра на София

Белмекен 11
Белмекен 12
Белмекен 13
Белмекен 14

Обектът е реализиран с един от най-масовите ни модели паркинг системи за зависимо паркиране, които изискват минимална височина от 3.20 м за паркиране на два седана един над друг. За да може на едното ниво да паркира SUV с височина до 1.70 м, необходими са минимум 3.40 м светла височина. Съоръженията могат да се "скачват" едно с друго по начин, по който се пести ширина, без това да изисква едновременно движение на повече от едно съоръжение. Тоест, моделът предоставя известна гъвкавост по отношение на приложимостта му в по-сложни пространства.

За повече информация за този и други модели съоръжения за зависимо или независимо паркиране, не се колебайте да се свържете с нас.

360 Градусова паркинг система

Въртяща се 11
Въртяща се 12
Въртяща се 13
Въртяща се 14

Съоръжението е с диаметър 5500 мм, върти се на 360 градуса и в двете посоки. Може да се управлява както ръчно, така и с дистанционно - скоростта на движение също може да бъде регулирана. Освен за шоуруми и автомобилни изложения, този модел паркинг системи е особено подходяща за обекти, при които пространството не позволява маневрирани или изисква множество движения, за да се обърне автомобилът в желаната посока.

Мащабен проект с 85 паркинг системи за зависимо паркиране - София

Аркадия 12
Аркадия 11
Аркадия 13
Аркадия 14
Аркадия 15
Аркадия 16
Аркадия 17
Аркадия 17
Аркадия 18
Аркадия 19
Аркадия 120

Проектът залага на голям брой паркинг системи предвид сложния терен и налични подпочвени води, които затрудняват създаването на допълнително ниво сутерен. При подобни ситуации разполагането на паркинг системи е сред най-адекватните и бюджетно оптимални решения, които позволяват пълноценното паркиране на предвидения брой автомобили.

В случая всички паркинг системи са разположени в единични или двойни гаражи с варираща височина между 2.90 - 3.10 м.

Паркинг системи за зависимо паркиране в гаражи - Пловдив

Вито строй 1
Вито стрйо 2
Вито строй 3
Вито строй 4

Проектът позволява допълнително паркиране на седани в рамките на гаражите на клиентите при височина от 3.15 м. Това е стандартен проект, при който инсталацията на паркинг системите не е свързана с никакви технически предизвикателства или трудности от друг характер. Най-близките до погледа оранжеви елементи на платформите подлежат на настройка в зависимост от височината на паркиращите автомобили. 

Комбиниран проект зависимо и независимо паркиране в София

ред тауър 1
ред тауър 2
ред тауър 3
ред тауър 4
ред тауър 5
ред тауър 6
ред тауър 7
ред тауър 8

В проекта са заложени както най-често използваните паркинг системи за двойно зависимо паркиране, така и плъзгащи се паркинг системи на едно ниво, които позволяват шахматно независимо паркиране. Плъзгащите се системи са съвсем нови и актуални за българския пазар и при интерес можете да се свържете с нас, за да ви демонстрираме по-подробно тяхната приложимост.

Проектът е мащабен за нашите условия и демонстрира комплексното обслужване на паркоместата на сгради с такава потребност в някои от най-важните райони, попадащи в синя и зелена зона. Изпълнението включва както системи за вътрешен, така и системи за външен монтаж, устойчиви на влага и сняг.

Проект с чупещи се системи в района на кръговото на Пушкин, София

ДеспотСлав 1
ДеспотСлав 2
ДеспотСлав 3
ДеспотСлав 4

Проектът е с много специфично пространство и ограничена височина, което предполага използването на модел за зависимо паркиране с наклонена платформа - единственият, който позволява паркиране на два седана един над друг при височини от порядъка на 2.90 м. Въпреки трудното пространство, съоръженията позволиха достигането на необходимата бройка паркоместа за акт 16, както и последващото им пълноценно използване.

Проект с автомобилен подемник и зависимо паркиране в в кв. Хаджи Димитър

Черковна 1
Черковна 2
Черковна 3
Черковна 4
Черковна 5
Черковна 6
Черковна 7
Черковна 8

Проектът включва значителен брой системи за зависимо паркиране на височина от 3 метра, както и автомобилен подемник с три спирки, произведен по детайл на шахтата на сградата след внимателно заснемане на пространството. Поради разминавания между размерите в предварителни проект и реалните параметри на шахтата, предварителното заснемане от геодезист беше от изключително значение за успешното позициониране на подемника. Постигнати са всички пожаро-изисквания за взимане на акт 16.

Зависимо паркиране в кв. Люлин

Филиповеско 1
Филиповско 2
Филиповско 3
Филиповско 4

Проектът беше реализиран с два вида паркинг системи - с хоризонтална и чупеща се основа - отговарящи на височините на всяко парко място. По този начин сутеренът позволи паркиране на 10 допълнителни автомобила, които да обслужат нуждите на живеещите в сградата.

За повече информация, вижте секция "Паркинг системи" - "Двойно зависимо паркиране".

Зависимо външно паркиране в бизнес сграда в София

арт 93 - 1
арт 93 - 2
арт 93 - 3
арт 93 - 4
арт 93-5
арт 93 - 6

За да бъде реализиран проекта, предварително бе изготвен детайлен 3D модел, който да докаже възможността паркинг системите да бъдат инсталирани адекватно спрямо даденостите на пространството. Също така предварително бе уточнено с инвеститора какъв тип автомобили ще паркират, в задната част на платформите бяха инсталирани стопери, които да предотвратят потенциални инциденти. За успешната реализация беше абсолютно необходима изключително прецизна работа.

За повече информация, вижте секция "Паркинг системи" - "Двойно зависимо паркиране".

Мащабен проект зависимо паркиране в квартал Дружба

Дружба 1
Дружба 2
Дружба 3
Дружба 4
Дружба 5
Дружба 6
Дружба 7

За целите на проекта бяха инсталирани голям брой паркинг системи с чупеща се основа, позволяващи оптимално паркиране на два автомобила на височина 2.90 - 3.10 метра. Някои от съоръженията бяха изработени с нестандартни размери, за да могат да паснат на даденостите на пространството. Допълнителни парко места бяха подсигурени за почти всички живущи в сградата.

За повече информация, вижте секция "Паркинг системи" - "Двойно зависимо паркиране".

Външно зависимо паркиране в Пловдив

алианто 1
алианто 2
алианто 3
алианто 4
алианто 5

В проекта бяха инсталирани серия от паркинг системи с хоризонтална основа, като пространствените характеристики бяха съобразени до сантиметър, за да бъдат системите напълно подходящи за обекта. Комбинираха се системи модул А с модул Б, захващането бе извършвено в комбинирано в бетон и в метална основа. Паркинг системите, също така, са оборудвани с всички необходими защити против влага и сняг и могат да се използват целогодишно.

За повече информация, вижте секция "Паркинг системи" - "Двойно зависимо паркиране".

Независимо паркиране с потъване в центъра на София

Мария Кисьова 5
Мария Кисьова 6
Мария Кисьова 4
Мария Кисьова 1
Мария Кисьова 3

Жилищна сграда със силно ограничено пространство за паркиране. За удвояването на независимо паркиращите автомобили бяха инсталирани паркинг системи с потъване в шахта - едно от най-изгодните за местния пазар решения като съотношение цена-функционалност. В този случай съоръженията за двойно паркиране позволяват едното ниво да се използва от седани с височина до 1.55 м, а второто от седани, SUV-та и джипове до 2 м височина.

Повече информация можете да намерите в "Паркинг системи" - "Две нива независимо паркиране".

 

 

Проект в луксозен хотел в центъра на София

Паркинг система две нива зависимо паркиране
Паркинг система две нива зависимо паркиране
Паркинг система две нива зависимо паркиране
Паркинг система две нива зависимо паркиране
Паркинг система две нива зависимо паркиране
Паркинг система две нива зависимо паркиране
Паркинг система две нива зависимо паркиране

Проектът удвои парко местата на цяло подземно ниво в един от най-луксозните хотели в България. Всички дейности бяха изпълнени в изключително кратки срокове, с безкомпромисна прецизност и качество. Съоръженията са сертифицирани спрямо всички европейски изисквания, качеството им съответства и на немските стандарти, за което предоставяме допълнителна сертификация. Това са и най-изгодните паркинг системи за двойно паркиране на пазара. Като ексклузивен дистрибутор, компанията ни работи с допълнителни намаления. 

За повече информация, вижте секция "Паркинг системи" - "Двойно зависимо паркиране".

Проект в жилищна сграда в София, Манастирски ливади

Манастирски ливади
Манастирски ливади
Манастирски ливади
Манастирски ливади
Манастирски ливади
Манастирски ливади

Реализацията на проекта позволява живущите в сградата да удвоят своите парко места максимално евтино и ефективно. Всички съоръжения имат необходимтие серийни номера, които се изискват от финалните комисии за приемане на сградата и цялата документация е съобразена с изискваните от закона регулации и проверки от страна на общината. Проектирането на сградата предполага въвеждането на паркинг системи от самото начало, което позволява истински пълноценното им използване.

За повече информация, вижте секция "Паркинг системи" - "Двойно зависимо паркиране".

Проект в смесена сграда в близост до Парадайс център на бул. Черни връх

Филип кутев 1
Филип кутев 2
Филип кутев 3

Проектът залага от ден първи използването на паркинг системи за дублиране на част от парко местата. Осигурена е достатъчна височина за паркиране на два седана един над друг. По този начин собстевниците на съответните парко места имат възможност да паркират втори автомобил на цена, далеч по-ниска от стойността на самостоятелно парко място в региона.

За повече информация, вижте секция "Паркинг системи" - "Двойно зависимо паркиране".

Проект в жилищна сграда в София, ж.к. Надежда

Надежда 1
Надежда 2
Надежда 3
Надежда 4
Надежда 5
Надежда 6

В рамките на проекта бяха инсталирани два вида паркинг системи за зависимо паркиране - с хоризонтална и с чупеща се основа. Гаражите на сградата бяха обособени за паркиране на два автомобила, като в задната им част отново остава място за стелажи и друго допълнително пространство.

Проект в жилищна сграда в София, ж.к. Белите брези

Нишава 31-1
Нишава 31-2

При този проект компанията ни инсталира различни видове системи за двойно зависимо паркиране, част от тях разположени в гаражите на кота 0, а други в сутерена на сградата. Решението за избор и позициониране на съоръженията беше взето на база детайлно изследване на даденостите на пространството. Това позволява оптимизиране на парко местата, както и удобно и адекватно използване на двойното паркиране.

За повече информация, вижте секция "Паркинг системи" - "Двойно зависимо паркиране".

Проект в жилищна сграда в София, ж.к. Белите Брези

Екип Варна 1
Екип Варна 2
Екип Варна 3
Екип Варна 4

Проектът изисква въвеждането на паркинг системи с чупеща се основа, които се използват при по-малка светла височина, започвайки от 2.90 метра. Съоръженията са изключително надеждни, поддържката им е лека и опитът показва, че те функционират напълно безпроблемно доста години единствено със стандартна ежегодишна профилактика. 

За повече информация, вижте секция "Паркинг системи" - "Двойно зависимо паркиране".

Проект в жилищна сграда в София, ж.к. Кръстова вада

Димс Трейд 1
Димс Трейд 2
Димс Трейд 3
Димс Трейд 4
Димс Трейд 5

Проектът беше изпълнен с един от най-новите дизайни на модела паркинг система с хоризонтална основа. Без никаква допълнителна надценка, този модел спестява пространство и същевременно осигурява по-широка платформа за паркиране, което значително улеснява използване на съоръжението. ТЕХСИТИ е ексклузивен дистрибутор на този последен модел системи за цяла България.

За повече информация, вижте секция "Паркинг системи" - "Двойно зависимо паркиране".

Проект в жилищна сграда в София, ж.к. Красна поляна

БауиКо 1
БауиКо 2
БауиКо 3

В проектът е заложено смесено паркиране - на открито и закрито. Осигуряването на външни системи за двойно паркиране е нещо стандартно за компанията ни, те се доставят и инсталират с всички необходими защити против влага и сняг. Работата им през зимния сезон е безупречна дори и при много ниски температури. 

За повече информация, вижте секция "Паркинг системи" - "Двойно зависимо паркиране".

Проект в жилищна сграда в София, ж.к. Гоце Делчев

ж.к. Гоце Делчев
ж.к. Гоце Делчев
ж.к. Гоце Делчев
ж.к. Гоце Делчев
ж.к. Гоце Делчев

Проектът изискваше производството на паркинг системи, съобразени с размерите на пространството - нещо, което винаги можем да поемем като ангажимент. Изработката на съоръжения, изискващи различни от стандартните параметри, е предизвикателство, с което се срещаме доста често и до този момент не е имало проект, за който да не успеем да дадем правилното решение. 

За повече информация, вижте секция "Паркинг системи" - "Двойно зависимо паркиране".

Търсите мулти паркинг решение?

Оставете контакт и ние ще се свържем с Вас, за да уточним всички параметри!

или

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да персонализира съдържанието, както и за да анализира нашия трафик.
Изберете какъв вид бисквитки разрешавате да използваме или прочетете нашата "Политика за бисквитките".

Приемам